AMA SUSHI & RAMEN

AMA SUSHI & RAMEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 953 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij AMA Sushi & Ramen. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:32 Reliably my favorite sushi place in Amsterdam. I ordered takeaway and it was ready in like 10 minutes. The lovely hostess even brought it outside to me because I had 2 small kids in the bakfiets.
7 mei 2022 om 21:54 Super fast and tasty too. Top
30 apr 2022 om 21:47 De bouillon van de ramen was een beetje smaakloos. Jammer. De kip Gyozo was lekker.
28 apr 2022 om 22:16 Heerlijk echt altijd keer op keer en vriendelijke bezorgers. Sushi altijd heerlijk vers met de beste vis en producten eromheen
24 apr 2022 om 10:52 Snel bezorgd en heerlijke verse sushi
17 apr 2022 om 20:15 Ordered soy sauce missing.
10 apr 2022 om 23:23 Voor mij en mn vriendin onze favoriete sushi spot in de buurt van de jordaan en de miso chicken ramen was ook heerlijk
10 apr 2022 om 18:07 Mijn adres is Tasmanstraat, 1013 RA Amsterdam huisnummer 353 Maar op de app staat het op349 en ik probeer het te veranderen maar het lukt niet
9 apr 2022 om 0:45 Fast food, not ramen.
8 apr 2022 om 23:48 This was litteraly the most disgusting food I ever ordered, we ended up throwing it in the garbage.. a waste of 40 euro’s. i dont know how they have such a high rating but it seems to be rigged. Do yourself a favor and don’t order here.
8 apr 2022 om 18:47 Hey was heel lekker! Ik ga zeker nog een keer bestellen, dankjewel!! :)
6 apr 2022 om 15:21 Gyozas were good, but the ramen was kinda tasteless. The broth was chicken broth but it didn't have that characteristic and rich flavour. Fast delivery.