AMA SUSHI & RAMEN

AMA SUSHI & RAMEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 289 beoordelingen
11 okt 2019 om 22:02 Lekkere sushi en snel bezorgd
8 okt 2019 om 10:22 I've ordered from this place 6 times now and it always exceeds expectations! Top notch sushi with unbelievable service. Menu has a large variety and creative. If I could I'd give 6 stars!
7 okt 2019 om 12:46 De ramen waren smaakloos. Absoluut geen aanrader, zonde van het geld. De rolls met komkommer en avocado waren daarentegen heerlijk.
4 okt 2019 om 19:39 We hebben de ramen beef besteld met extra shitake, maar er zat helemaal GEEN shitake in. Beide porties niet. Ramen was vlak en smakeloos. Daarnaast hadden we sushi box 4 besteld waarbij we een roll kregen met koriander en sla ipv zeewier. Niet lekker
3 okt 2019 om 9:37 Super snelle bezorging en lekker eten, zoals altijd!
2 okt 2019 om 16:29 Heel erg lekker
1 okt 2019 om 13:06 Simpel maar lekkere ramen!! Wel een beetje overpriced kimchi voor zo een klein beetje..
27 sep 2019 om 20:22 Sushi was Amazing
27 sep 2019 om 15:38 Boter tussen de sushi... Sorry hoor, dat is gewoon echt heel slecht. Het was totaal niet lekker. Nooit meer!
26 sep 2019 om 21:09 Droge rijst, sushi smaakte niet ok
19 sep 2019 om 15:37 Worst ramen could have cooked better at home
17 sep 2019 om 15:58 The ramen broth was pretty poor, weird flavor and not fatty enough